Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu, Çeyrek altını kim kazandı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bu hafta elenen adayı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu araştırılmaya başlandı. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 6 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu gün Gelinim Mutfakta kaynanaları mutfağa girecek. Yemekleri gelinler yerine kaynanalar yapacak. Bugün hangi kaynana gelinlerinden tam puan alabilecek? Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Semra oldu.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep- yaemra:14

Aysun-Nurcan:11 

Gizem-Semra: 19

Özlem- Elmas: 10

Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? Kim birinci oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu çeyrek altını kim kazandı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.