Gelinim Mutfakta 5 Şubat puan durumu nedir? Kim elendi?

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim birinci oldu, puan durumu nedir seyirciler tarafından merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta’ da bu hafta elenen aday merak edilmekte. Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim birinci oldu, puan durumu detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim birinci oldu, puan durumu nedir haftanın final gününde merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak.

Bu hafta yarışmaya veda edecek olan isim kim oldu araştırılıyor. Bugün dört gelinden Seda Sayan Osmanlı usulü kuru baklava tarifini yapmalarını istedi. Türk mutfağına ait olan bu enfes tatlı ile Gelinim Mutfakta gelinleri kayınvalidelerinden tam puan almaya çalışacaklar.

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim birinci oldu? Puan durumu nedir?

Bugün Gelinim Mutfakta'da Osmanlı Usulü kuru baklava yapan gelinler endişeli dakikalar yaşadı. Yarışmacılardan Ayten kaynanalara kahve dağıtırken Aysun'un kaynanası Nurten Hanımın üstüne sıcak kahveyi döktü. 

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim elendi?

Bu hafta toplamda düşük puanını alan iki gelin Ayten ve Esin oldu. Gelinim Mutfakta’ da hafta içi gösterdiği düşük performansı ile bu hafta yarışmaya veda etmek zorunda olan yarışmacı 5 Şubat Cuma günü 67 puanla Esin elendi.

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günü kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Cuma günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan yarışmacı Zeynep oldu. Bu hafta tam 90 puan toplayarak 5 altın bileziğin sahibi gelin Aysun oldu. 

Puan Durumu

Ayten: 

Aysun: 90

Zeynep: 84

Esin: 67

 

Gelinim Mutfakta 5 Şubat puan durumu nedir? Kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 5 şubat Cuma kim birinci oldu bilezikleri kim aldı kim elendi puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.