Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü puan durumu nedir? Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bu hafta elenen adayı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü kim birinci oldu ve puan durumu hakkında detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü kim birinci oldu merak ediliyor. Birbirleri ile kıyasıya yarışan dört gelin arasından çeyrek altını kim kazanacak sizler için araştırdık. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu hafta yarışmaya geri dönen Gizem ve Zeynep arasındaki bilezik gerginliği artıyor. Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu nedir sizler için derledik.

5 Ocak Salı günü Gelinim Mutfakta yarışmasında Seda Sayan tarafından yarışmacılara Tavuklu Kağıt Kebabı yapmaları söylendi. En iyi Tavuklu Kağıt Kebabı yapan gelin çeyrek altının sahibi olacak. 

Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 5 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Zeynep oldu.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep: 18

Aysun: 16

Gizem: 9

Özlem: 15

Gelinim Mutfakta 5 Ocak günü puan durumu nedir? Çeyrek altını kim kazandı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 5 Ocak Salı günü çeyrek altını kim aldı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.