Gelinim Mutfakta 30 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programında heyecan 30 Aralık 2020 Çarşamba gününde 608. bölüm ile devam ediyor. Seda Sayan’ın ise Gelinim Mutfakta yarışmasına ne zaman katılacağı şimdiden merak uyandırıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacı Şeyma ve kaynanası ilk çeyreklerini alabilecekler mi merak ediliyor. Günün menüsünde Lahmacun hazırlamaları istenen gelinler kayınvalidelerinden tam puan almaya çalışacaklar. 

Kıskanıldığını iddia eden yarışmacı Şeyma ve Zeynep arasındaki gerginlik büyüyor.

Gelinim Mutfakta 30 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 30 Aralık Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Aralık günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Aysun oldu.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep:16

Aysun: 20

Şeyma: 12

Özlem: 16

 

Gelinim Mutfakta 30 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ile ilgili etiketler Gelinim mutfakta çeyrek alıtnı kim aldı puan durumu puan tablosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.