Gelinim Mutfakta 26 Mart birincisi!

Gelinim Mutfakta 26 Mart canlı izle! Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında dün birinci olan Burcu çeyrek altını kazandı. Bugün ise haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Sevilen programda gelinler rekabete devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 26 Mart canlı izle! Bugün programda Beyza, Burcu'ya sert bir tepki gösteriyor. Sonrasında ise Burcu ve Beyza arasında tartışma yaşanıyor. Gelinim Mutfakta programında bugün haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. İşte Gelinim Mutfakta 26 Mart canlı izle!

Gelinim Mutfakta 26 Mart birincisi!

Çeyrek altını 19 puanla Gülcan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA 26 MART SALI

Sevilen programda bugün Beyza, masasına yangın söndürücü tüp koyan Burcu'ya tepki gösteriyor.

Programda Burcu, eylemleriyle Beyza'nın üstüne üstüne gidiyor ve tartışmalar yaşanıyor! Gülcan, Besime Hanımın verdiği elbiseyi giymeyerek onu üzüyor! Reyhan Hanım ve Nazlı Hanım arasında torunlara takılmayan çeyrek altınların tartışması devam ediyor!

Gelinim Mutfakta programını canlı izlemek isteynler için canlı yayın linkini araştırdık.

Kanal D canlı izlemek için tıklayınız!

Puan durumları açıklandığı zaman sitemizde olacak.

Gelinim Mutfakta 26 Mart birincisi! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 26 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.