Gelinim Mutfakta 25 Eylül kim elendi? 5 altın bileziği hangi gelin aldı?

Gelinim Mutfakta 25 Eylül kim elendi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta haftanın finalinde elenen yarışmacı belli olacak. Peki, 25 Eylül haftanın finalinde 5 altın bileziği hangi gelin aldı? Tüm detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta 25 Eylül Cuma gününde haftanın finalinde elenen yarışmacı belli oluyor. Gelinler ve kaynanalar arasında rekabette yarışmacılardan biri hayallerine veda etmek zorunda kalıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 25 Eylül Cuma gününde haftanın finalinde eleme heyecanı yaşanacak. Orhan ve Kemal sürprizi ile ortalık bir kez daha şenlenirken gelinler ile kaynanalar da kıvrak roman havalarıyla göbecikler atacak.

GELİNİM MUTFAKTA 25 EYLÜL KİM ELENDİ?

Mutfakta yaşanan aksilikler kaynanaların puanlarına yansırken sürpriz puanlamalar akabinde 5 altın bilezik sahibini bulacak ve elenen yarışmacı da belli olacak. 25 Eylül haftanın finalinde 5 altın bileziği hangi gelin aldı? Hangi gelin altın hayallerine veda etti? 25 Eylül gününde Gelinim Mutfakta yarışmasında kimin eleneceği haberimizde olacak.

Gelinim Mutfakta 25 Eylül kim elendi? 5 altın bileziği hangi gelin aldı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta gelinim mutfakta kim elendi Gelinim Mutfakta 25 Eylül

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.