Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü puan durumu ne? Bilezikleri kim aldı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü kim birinci olduğu araştırılmaya başlandı. Gelinim Mutfakta 25 Aralık Cuma günü bilezikleri kim aldı, kim elendi sizler için haberimizde.

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak.

25 Aralık Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmacıları Helva-i Hakani yaparak kaynanalardan yüksek puan almaya çalışacak. Bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacı Özlem ve kaynanasını neler bekliyor? Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü kim elendi?

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü malesef özel durumları nedeni ile İlayda ve Kaynanası Nurcan Hanım yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. 

Gelinim Mutfakta 25 Aralık Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi 18 puanla İlayda oldu. Bu hafta en yüksek puanı alarak 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziğin sahibi olan yarışmacı 89 puanla Gizem oldu. 

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü kim birinci oldu? Bilezikleri kim aldı, kim elendi?

Günlük Puan Tablosu

İlayda: 18

Aysun: 17

Gizem: 17

Özlem: 11

Helva-i Hakani (Hakan Helvası) tarihi nedir?

Helva-i Hakani ( Hakan Helvası ) Osmanlı’nın meşhur helva sohbetlerinde ekseriyetle ikram edilen bir helva çeşidiydi. Bu gelenek Edirne’de II. Dünya Savaşı yıllarına değin ruhuna uygun ritüelleriyle sürdürülmüş; bu tarihlerden sonra neredeyse kaybolmuşken son senelerde nostaljik yaklaşımlarla yeniden canlandırılmaya çalışılmaktadır.

 

Gelinim Mutfakta 25 Aralık günü puan durumu ne? Bilezikleri kim aldı, kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 25 Aralık Cuma kim elendi bilezikleri kim aldı çeyrek altın kimin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.