Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’da bugün gelinler ve kaynanalar yer değiştiriyor. Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü çeyrek altını kim kazandı, puan durumu hakkındaki detaylı bilgi haberimizde.

Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bugün Gelinim Mutfakta'da yine eğlenceli dakikalar bizleri bekliyor. Gelinler ve kaynanalar yer değiştirdi. Yemeklere puan verme sırası gelinlerde. Kaynanalar bugün Tavuk Wellington yapmaya çalışacak. Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ne?

Gelinim Mutfakta 22 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Aralık Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 24 Aralık günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı kaynana Semra oldu.

Günlük Puan Tablosu

Gülcan: 5

Semra: 21

Elmas: 18

Nurten: 10

Tavuk Wellington nedir? Nasıl yapılır?

1960'larda ortaya çıkmış bir İngiliz klasiği olan Beef Wellington son zamanlarda dünyaca ünlü Gordon Ramsay ile iyice ünlenmiştir. İçinde et bulunan ve dışında da milföyün yer aldığı enfes lezzet ile akıllarda kalıyor. 

 

Gelinim Mutfakta 24 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu 24 Aralık 2020 puan durumu ne çeyrek altını kim aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.