Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ne? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bu hafta elenen adayı merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 5 altın bileziğin sahibi olacak. Onur Bütüktopçu bugün gelinlerden Keşmir Pilavı yapmalarını istedi. 4 gelin ve kaynanası çeyrek altın için kıyasıya yarışacak.

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Bu hafta yarışmaya yeni katılan yarışmacı Özlem ve kaynanası Elmas Hanım'ı neler bekliyor? Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Aralık Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Gizem oldu.

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Günlük Puan Tablosu

İlayda: 15

Aysun: 17

Gizem: 19

Özlem: 12

Keşmir Pilavı nedir?

Keşmir pilavı Hint mutfağına aittir. Baharat ve kuruyemişin birleşimi ile ağızda lezzetli bir tat bırakan Keşmir Pilavı dünya mutfağından lezzetler tatmak isteyenler için birebir.  Keşmir Pilavi diğer adı olan Kashmiri Pulao olarak da bilinir.

 

Gelinim Mutfakta 23 Aralık günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 23 aralık günün birincisi kim oldu çeyrek altını kim aldı puan durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.