Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? 18 Mayıs gün birincisi!

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta heyecanla devam ediyor. Programın yeni bölümü izleyenler tarafından rağbet görmektedir. Programında geçen hafta birincisinin kim olduğu merak edilmeye devam ediliyor. Bugün hangi yemeklerin yapıldığı merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? 18 Mayıs gün birincisi! Detaylar haberimizde..

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? 18 Mayıs Pazartesi günü Gelinim Mutfakta programında kimin kazandığı merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Fatih Ürek'in sunuculuğunu üstlendiği programda dün hangi yarışmacının kaç puan aldığı merak edilen konular arasında yer almaya devam etmektedir. Geçen hafta hangi yemeklerin yapıldığı ve hangi yarışmacının kazandığı merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? 18 Mayıs gün birincisi! Detaylar haberimizde..

Fatih Ürek ve Gelinim Mutfakta başarısı! - Televizyon Haberleri

GELİNİM MUTFAKTA 18 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 9 puanla Neslihan oldu.

Günün üçüncüsü 10 puanla Hatice oldu.

Günün ikincisi 12 puanla Elif oldu.

Günün en yüksek puanını alan gelini 13 puanla Dilek oldu.

Elif bugünkü çeyrek altını kazanan yarışmacı oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Neslihan: 14 puan

Kıymet: 11 puan

Elif: 12 puan

Hatice: 8 puan

Gelinim Mutfakta 15 Mayıs günün birincisi toplam 14 puan alan Neslihan oldu ve Neslihan çeyrek altını da almaya hak kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını elde eden gelini 5 puanla Kıymet oluyor.

Kıymet'in ardından en düşük puanı elde eden bir başka isimse 12 puanla Neslihan oluyor.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelinse 17 puanla Hatice olarak açıklandı. Elif'se 13 puanla gün ikincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 13 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 11 puanla Neslihan ve Hatice oluyor.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin ise eşit puanlar alan Kıymet ve Elif arasındaki kura sonrasında Kıymet oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 12 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 5 puanla Kıymet olarak belirlendi.

 

Kıymet'in ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 13 puanla Neslihan oldu.

Günün en yüksek puanını alan ve aynı zamanda çeyrek altının sahibi olan gelinse 18 puanla Elif oldu. Hatice ise 16 puanla gün ikincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 11 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Neslihan'ın ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 2 puanı kesilen 8 puanlı yeni yarışmacı oldu.

Günün en yüksek puanını elde eden ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı ise 15 puanla Hatice oldu. 12 puanlı Elif ise gün ikincisi oldu.

Gelinim Mutfakta 18 Mayıs birincisi kim oldu? 18 Mayıs gün birincisi! ile ilgili etiketler Kanal D Gelinim Mutfakta 18 Mayıs canlı izle bugün kim kazandı gün birincisi gelinim mutfakta birincisi kim hangi gelin birinci oldu kanal d canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.