18 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta 18 Eylül kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi ve 5 altın bileziği kimin kazanacağı merak konusu oldu. Peki, 18 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? Detaylar haberimizde…

Hafta içi her gün Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda 18 Eylül Cuma gününde kimin eleneceği ve 5 altın bileziği kimin alacağı merak konusu haline geldi.

Hafta başından bu yana gelinler ile kaynanaların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni sezonda elenecek olan ilk isim de netlik kazanmış olacak.

Gelinim Mutfakta’da, birbirinden iddialı gelinler, kendilerine ayrılan sürede günün yemeğini yapmaya çalışacak. En güzel yemeği yaparak kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin, günün birincisi olarak çeyrek altın almaya hak kazanacak. Haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziği koluna takacak. En düşük puanı alan gelin de yarışmaya veda edecek.

GELİNİM MUTFAKTA 18 EYLÜL KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden gelin Miray ve Züleyha oldu. Gelinim Mutfakta'da en yüksek puanı alıp 5 altın bileziğin sahibi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı İlayda oldu.

Sezonun ilk hafta finalinde yarışmaya veda edecek olan gelin belli oluyor! Yeni sezon heyecanlı başladı, hafta finalinde bu heyecan doruklara çıkıyor. Puanlar birbirine çok yakın. Hangi gelin 5 altın bileziği koluna takacak, hangi gelin yarışmaya veda edecek? Hepsi ve daha fazlası yarın yayınlanacak hafta finalinde!

17 Eylül Gelinim Mutfakta puanları merakla bekleniyor. Kayınvalidelerin yaptığı puanlamanın ardından bugün puan tablosu şu şekilde oldu;

İlayda: 20 puan

Miray: 16 puan

Zeynep: 9 puan

Ayşe: 8 puan

18 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta 18 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.