Gelinim Mutfakta 17 Ağustos neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Gelinim Mutfakta 17 Ağustos neden yok? Kanal D ekranlarında 17 Ağustos Pazartesi günü başlaması beklenen Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor sorusu gündem oldu. Gelinim Mutfakta yayından kaldırıldı mı? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde…

Gelinim Mutfakta 17 Ağustos neden yok? Kanal D ekranlarında 17 Ağustos Pazartesi günü başlaması beklenen Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor sorusu gündem oldu. Gelinim Mutfakta yayından kaldırıldı mı? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor?

Gelin ile kaynanaların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta yarışmasından 17 Ağustos Pazartesi gününde şok bir haber geldi. Mayıs ayında sezon finali gerçekleştiren Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni tanıtımında programın 17 Ağustos tarihinde başlaması bekleniyordu.

GELİNİM MUTFAKTA 17 AĞUSTOS NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta yarışmasının ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir bilgi verilmedi. Yeni tanıtımda Gelinim Mutfakta’nın 17 Ağustos Pazartesi günü saat 13.15’te başlaması bekleniyordu. Fakat Kanal D yayın akışında Gelinim Mutfakta yarışmasının Cuma gününe kadar yayından kaldırıldığı gözlemlendi.

 

Gelinim Mutfakta 17 Ağustos neden yok? Yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta neden yok Gelinim Mutfakta 17 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.