Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? 14 Mayıs gün birincisi!

Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? 14 Mayıs Perşembe günü Gelinim Mutfakta programında kimin kazandığı merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Fatih Ürek'in sunuculuğunu üstlendiği programda dün hangi yarışmacının kaç puan aldığı merak edilen konular arasında yer almaya devam etmektedir. Bugün hangi yemeklerin yapıldığı merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? 14 Mayıs gün birincisi! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta heyecanla devam ediyor. Programın yeni bölümü izleyenler tarafından rağbet görmektedir. Programında geçen hafta birincisinin kim olduğu merak edilmeye devam ediliyor. 14 Mayıs birincisinin kim olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? 14 Mayıs gün birincisi! Bugün hangi yemekler yapıldı? Detaylar haberimizde...

Fatih Ürek ve Gelinim Mutfakta başarısı! - Televizyon Haberleri

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını elde eden gelini 5 puanla Kıymet oluyor.

Kıymet'in ardından en düşük puanı elde eden bir başka isimse 12 puanla Neslihan oluyor.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelinse 17 puanla Hatice olarak açıklandı. Elif'se 13 puanla gün ikincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 13 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 11 puanla Neslihan ve Hatice oluyor.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin ise eşit puanlar alan Kıymet ve Elif arasındaki kura sonrasında Kıymet oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 12 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 5 puanla Kıymet olarak belirlendi.

Kıymet'in ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 13 puanla Neslihan oldu.

Günün en yüksek puanını alan ve aynı zamanda çeyrek altının sahibi olan gelinse 18 puanla Elif oldu. Hatice ise 16 puanla gün ikincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 11 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Neslihan'ın ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 2 puanı kesilen 8 puanlı yeni yarışmacı oldu.

Günün en yüksek puanını elde eden ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı ise 15 puanla Hatice oldu. 12 puanlı Elif ise gün ikincisi oldu.

 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

 

Elif ve Neslihan arasından haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi olan gelin 68 puanla Neslihan olarak açıklandı. 

Günün en düşük puanını alan gelini 5 puanla Hatice oluyor.

Hatice'nin ardından en düşük puanı alan ikinci gelin 8 puanla Betül oluyor.

15 puanlı Neslihan ise gün birincisi oldu. Elif'se 9 puanla gün ikincisi oldu.

 

GELİNİM MUTFAKTA 7 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günün en düşük puanını alan gelini 3 puanlı Betül oluyor. Normalde 5 puan alan Betül'ün iki puanı kural ihlali nedeniyle kesiliyor.

9 puanlı Hatice günün en düşük ikinci puanını alıyor.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altını kazanan gelinse 14 puanla Neslihan oldu. Elif ise 12 puanla ikinci oluyor.

 

GELİNİM MUTFAKTA 6 MAYIS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün günün en yüksek puanın alarak çeyrek altını kazanan gelin Neslihan oldu. İkinciliği ise 13 puan ile Elif aldı. Hatice 11 puanla üçüncü olurken Betül 10 puan ile sonuncu oldu.

Gelinim Mutfakta 14 Mayıs birincisi kim oldu? 14 Mayıs gün birincisi! ile ilgili etiketler Kanal D Gelinim Mutfakta 14 Mayıs gelinim mutfakta kim kazandı gelinim mutfakta birincisi kim gün birincisi bugün kim kazandı hangi gelin birinci oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.