Gelin ve damat düğünde kendilerini ateşe verdi! İnanılmaz görüntüler kamerada

ABD'de Yellowstone ve Hereditary gibi yapımlarda dublör olarak görev yapan Ambyr Mishelle ve Gabe Jessop çifti, düğün törenlerinde kendilerini ateşe verdi. Gelin ve damadın alevli şovu davetlilerden yoğun alkış alırken, ortaya bu görüntüler çıktı.

ABD'de dublör bir çift düğünlerine 'alevli' bir giriş yaparak herkesi şoke etti.

Yellowstone ve Hereditary gibi yapımlarda dublör olarak görev yapan Ambyr Mishelle ve Gabe Jessop çifti, düğün törenlerinde sıradışı bir şov gerçekleştirdi.

Gelin ve damat düğünde kendilerini ateşe verdi! İnanılmaz görüntüler kamerada

Üzerlerinde gelinlik ve damatlıkla yürüken sırtlarını ateşe veren dublör çift, aileleri ve arkadaşları tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Gelin ve damadın sırtındaki alevler yangın söndürcülerle söndürülürken, alevli anların görüntüsü sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

 

 

Gelin ve damat düğünde kendilerini ateşe verdi! İnanılmaz görüntüler kamerada ile ilgili etiketler ABD Ambyr Mishelle Gabe Jessop dublör çift gelin damat kendilerini ateşe verdi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.