Gelin konvoyunun yolu ölüme çıktı!

Manisa'Gölmarmara'da gelin almaya giden araç konvoyu, Bursa Mustakemalpaşa'da kaza yaptı. Korkunç olayda 4 kişi yaşamını yitirirken 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesine gelin almaya giden düğün konvoyu, Bursa'nın Mustakemalpaşa ilçesinde kaza yaptı. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralılar M. Kemalpaşa ve Karacabey'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

GELİN ALMAYA GİDEN DÜĞÜN KONVOYU KAZA YAPTI

Manisa'nın Gölmarmara ilçesine gelin almaya giden düğün konvoyu, Bursa'nın Mustakemalpaşa ilçesinde kaza yaptı.

Gelin konvoyunun yolu ölüme çıktı!

ARAÇLAR DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

Bursa-İzmir yolunun Güllüce kavşağındaki kazada can pazarı yaşandı.Gelin arabası, sürücüsü öğrenilemeyen 16 GD 231 plakalı otomobille çarpışırken, araçlar demir yığınına döndü.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI

Kazada Yahya Şengül, Şahin Korkmaz, Serkan Ay ve Murat Korkmaz hayatını kaybetti. Toplam 4 kişinin öldüğü kazada 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar M. Kemalpaşa ve Karacabey'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gelin konvoyunun yolu ölüme çıktı! - Resim : 2

Gelin konvoyunun yolu ölüme çıktı! ile ilgili etiketler Bursa Manisa Düğün ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.