Gelin Evi yeni sunucusu ile ekrana dönüyor! Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? Kaç yaşında?

Show Tv bir dönem ekrana getirdiği Gelin Evi'ni tekrar ekranlara getirme kararı aldı. Yeni sunucusu Aslı Hünel ile yakında izleyici ile buluşacak olan Gelin Evi'nde her gün 5 yeni gelin birbirlerinin evlerine konuk olacak. Peki Gelin evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? Kaç yaşında?

Çeyizler, sunumlar, evlilik teklifleri ve özenle hazırlanmış sofraların yer aldığı Gelin Evi yakında izleyicisi ile buluşacak. Show Tv'nin efsane yarışmasının yeni sunucusu ise ünlü sanatçı Aslı Hünel oldu. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olacak olan 5 yeni gelin 10 çeyrek altın ödülünü almak için yarışacak.

GELİN EVİ FORMATI NEDİR?

5 yeni gelinin yarışmacı olarak katılacağı programda her gün birinin evinde toplanacak olan yarışmacılar, çeyizleri, sunumları, evlilik teklifi ve sürecini paylaşarak 10 çeyrek altın ödülünün sahibi olmaya çalışacak.

Öte yandan Gelin Evi Hangi kanalda sorusu da merak edilir oldu. Yeni yayın döneminde de program Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanacak.

Aslı Hünel kimdir Aslı Hünel’in eşi Savaş Yurtsever hakkında bilgiler

GELİN EVİ SUNUCUSU ASLI HÜNEL KİMDİR?

44 yaşındaki sanatçı Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever'dir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Gelin Evi yeni sunucusu ile ekrana dönüyor! Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? Kaç yaşında? - Resim : 2

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.

Gelin Evi yeni sunucusu ile ekrana dönüyor! Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Show TV gelin evi aslı hünel kimdir gelin evi sunucusu kim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.