Gelin adayı Solmaz'a sevgili kazığı!

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran eski gelin adayı Solmaz, birlikte yaşadı Kaan'ın bütün eşyalarını toplayıp gitmesiyle hayatının şokunu yaşadı.

RTÜK tarafından yasaklanan izdivaç programında şöhreti yakalayan isimlerden Solmaz, birlikte yaşadığı Kaan isimli damat adayının oyununa geldi.

BÜTÜN EŞYALARI ALIP GİTTİ

Evlenecekleri konuşulan ve aynı evde kalan ikiliden Kaan, Solmaz'ın evde olmadığı zamanı fırsat bilerek bütün eşyalarını alıp gitti.

"SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRECEĞİM"

Sosyal medya hesabından evin boş görüntüsünü paylaşan Solmaz, "Onu rezil edeceğim. Kızlarla bana fotoğrafları geldi. Evimi görüyorsunuz bomboş. Her şeyimi alıp gitmiş. İnsan bu kadar yüzsüz olamaz. Ben ona kötülük yapmadım. Kaan'ın size gerçek yüzünü göstereceğim. Ben onu sürüm sürüm süründüreceğim" dedi.

Birlikte oldukları dönemde Kaan'ın kendisini aldattığını da belirten Solmaz, canlı yayını izleyen takipçilerine fotoğrafları gösterdi.

ayni-evde-kaldigi-kisi-gelin-adayin-solmaz-in-10723866_1334_m

ayni-evde-kaldigi-kisi-gelin-adayin-solmaz-in-10723866_7954_m

Gelin adayı Solmaz'a sevgili kazığı! ile ilgili etiketler gelin adayı solmaz kaan evi eşyaları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.