Gelin adayı Solmaz Çiros'a sahne aldığı düğünde büyük şok! Güvenlikler kollarından tutup dışarı attı

Bir dönem Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programı ile tanınan, yaptığı kalça dansıyla adından söz ettiren fenomen gelin adayı Solmaz Çiros'un, Almanya'da sahne aldığı düğünden kovulduğu iddia edildi. Solmaz Çiros ise hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Bir dönem Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel isimli izdivaç programıyla yıldızı parlayan gelin adayı Solmaz Çiros hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Evleneceksen Gel programı ile ünlenen fenomen gelin adayı Solmaz Çiros'un sahne aldığı düğünden kovulduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Solmaz Çiros, gelin adayı olarak katıldığı programla tanındıktan sonra düğünlerde ve bazı mekanlarda sahne almaya başlamıştı. Zaman içindeki değişimiyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Solmaz Çiros'un 2500 Euro aldığı düğünden yasaklı madde kullandığı için kovulduğu iddia edildi. Solmaz Çiros ise yaşananları düğünde dans ettiği anları paylaşarak yalanladı.

solmaz çiros

YASAKLI MADDE KULLANDIĞI İDDİASIYLA DÜĞÜNDEN KOVULDU


Solmaz Çiros Almanya'da sahneye çıkmak için gittiği düğünden kovuldu. O anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Çiros'un 2500 Euro aldığı düğünden yasaklı madde kullandığı için kovulduğu iddia edilirken, kovulma anının da videoları sosyal medyada dolaşıma girdi.

SOLMAZ'I SALONDAN GÜVENLİKLERİ DIŞARI ATTI 

Düğün alanındaki bir kişi, Solmaz Çiros'u herkesin içinde azarlayarak kovdu. Kovan kişi "Bu akşam senin yaptığın işleri hiç beğenmedim. O yüzden de sen dışarı! Sana verdiğim parayı hak etmiyorsun. Dışarı, dışarı, dışarı! Ve onu Almanya'da kimse görmesin. 2500 Euro'ya çıktı. Şurada sallanıyor, mal çekiyor." diyerek Solmaz'ı herkesin içinde rezil etti. O anlarda ne yapacağını şaşıran Solmaz Çiros ise hiçbir şey demeden güvenlik eşliğinde salonu terk etti.

solmaz çiros

SOLMAZ ÇİROS'DAN İDDİALAR SONRASI AÇIKLAMA

Düğünden kovulduğu iddia edilen Solmaz Çiros'dan yanıt ise gecikmedi. Düğünde dans edip şarkı söylediği anları Instagram hesabından yayınlayan Çiros, ''üzerime atılan, “haksız asılsız iftiraya ve hakarete” cevabım'' diyerek iddiaları yalanladı.

solmaz çiros

İşte Solmaz Çiros'un o açıklaması:


''Dün akşam davetli olduğum düğünde üzerime atılan, “haksız asılsız iftiraya ve hakarete” cevabım

Onlar kesip biçtikleri 15 saniyelik görüntüyü atmış ben buraya tam düğün videosunun linkini bırakıyorum, 👉🏻lütfen izleyin, bir saatlik sahnemde duruşum, konuşmam, sahnem, insanlarla iletişimimi görün

Hepimizde göz var izan var, kimin haklı olduğunu kimin iftira ettiğini anlayacak bilince sahipiz

Ben sizin tanıdığınız bildiğiniz Solmazım kimseye yanlışım olmaz kimsenin Bana yanlış yapmasınada izin vermem

Zaten tek başıma bir kadın olarak bin kişinin karşısına çıkıp haksızlık ve iftira edildiğini net yüzlerine söyledim

Gereken hukuki hakkımda elbette arıyıcam

Benim anlım ak başım dik, gücümde haklılığımdan''

 solmaz çiros

Gelin adayı Solmaz Çiros'a sahne aldığı düğünde büyük şok! Güvenlikler kollarından tutup dışarı attı ile ilgili etiketler Almanya Düğün Sosyal Medya solmaz çiros
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.