Gelin adayı Naz Mila'dan bomba açıklama! Bir ilişkide önceliği bakın neymiş

İlk olarak 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programıyla adını duyuran 29 yaşındaki gelin adayı Naz Mila, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Instagram'da takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Mila, bir ilişkide önceliğinin ne olduğunu açıkladı. Parası olmayan erkeği sevmediğini itiraf eden Naz Mila, "Maddiyat önceliğim" açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘Aslında bakireyim’ şeklindeki açıklaması ile gündem olan Naz Mila çok konuşulacak bir açıklamaya daha imzasını attı. Yıldızı evlilik programıyla parlayan Naz Mila, bir ilişkide ve erkekte beklediği önceliğin maddiyattan geçtiğini söyledi.


Zuhal Topal ile Evleneceksen Gel programıyla adını duyuran gelin adayı 29 yaşındaki Azerbaycanlı Naz Mila zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımları ve iddialı açıklamaları ile gündemden düşmüyor.

önceliği

''PARASI OLMAYANI SEVEMİYORUM''

1,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kendisine yöneltilen bir mesajı paylaşan Mila, "Birini çok seviyorsun ama parası yok. O zaman ne yapacaksın?" diyen takipçisine, "Belki inanmıyorsunuz ama parası olmayanı sevemiyorum veya cimri veya para harcamayan erkeği sevemiyorum. Boşuna zaman kaybı bence" cevabını verdi.

"Maddiyat önceliğim" itirafında bulunan Naz Mila, ''Sevmiş olsam da bir hayrı yoksa o erkeğin bana mantığım kalbimi bastırıyor" diyerek şaşkınlık yarattı.

önceliği

Naz Mila geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Aslında bakireyim. Hayatımda hiç erkek yok ama işte egom yükselsin diye yalan atıyordum" ifadelerini kullanmıştı.

Gelin adayı Naz Mila'dan bomba açıklama! Bir ilişkide önceliği bakın neymiş ile ilgili etiketler Sosyal Medya naz mila Evleneceksen Gel
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.