Gelin adayı Hanife'ye hacker şoku!

Evlilik programlarıyla ünlenen ve son yıllarda sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hanife Gürdal'ın Instagram hesabı hacklendi. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Hanife'nin Instagram hesabı çalındı. Gelen mesajlara ve hikayelere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verdi.

Bir dönem başörtülü olan daha sonra ise açılan Hanife Gürdal, evliliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla son dönemin en çok konuşulan TV ünlüleri arasında yer alıyor.

Başörtüsünü çıkarmasının ardından yaptığı paylaşımlarla sık sık haber olan Gürdal'ın evliliği de çok merak edilen konular arasında.

"INSTAGRAM HESABI ÇALINDI"

Kemal Ayvaz'la evliliği bir dargın bir barışık devam eden Hanife, dün Instagram şoku yaşadı.
Eşi, Hanife'nin Instagram hesabını hacklendiğini açıklayarak, "Hanife'nin Instagram hesabı çalındı. Gelen mesajlara ve story'lere itibar etmeyiniz." dedi.

Gelin adayı Hanife'ye hacker şoku!

Gelin adayı Hanife'ye hacker şoku! ile ilgili etiketler Instagram hanife gürdal Kemal Ayvaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.