Gelin adayı Hanife'nin son halini görenler tanıyamadı!

İzdivaç programında ünlenerek kısa sürede fenomen haline gelen gelin adayı Hanife Gürdal, estetik yaptırdığı iddialarıyla akılları karıştırdı. Gürdal'ın son halini gören takipçileri, gelin adayını tanımakta zorlandı.

Türkiye'nin gelin adayı olarak tanıdığı Hanife Gürdal, ekranda kazandığı şöhretin ekmeğini, sosyal medya hesabında yemeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla paraya para demeyen Hanife Gürdal, estetik yaptırdığı iddialarıyla da gündemde. İşte Hanife Gürdal'ın son hali.

ESTETİK AMELİYAT OLDU

İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife'nin, 434 bin takipçisi olan Instagram hesabında yakın plan yüzünü paylaştığı fotoğrafları yeni bir tartışma başlattı. Hanife'nin estetik ameliyat olduğu iddia edildi.

Gelin adayı Hanife'nin son halini görenler tanıyamadı!

SUSKUNLUĞUNU KORUYOR

 Gelin adayı Hanife ise estetik iddialarıyla ilgili suskunluğunu koruyor.

Gelin adayı Hanife'nin son halini görenler tanıyamadı! - Resim : 2

Gelin adayı Hanife'nin son halini görenler tanıyamadı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.