Gelin adayı Hanife'nin olay yaratan fotoğrafları!

Katıldığı izdivaç programlarıyla şöhreti yakalayan ve şu sıralar bir tesettür firmasının yüzü olacağı iddia edilen Hanife Gürdal, başörtüsünü çıkarıp şapka taktığı fotoğrafla gündeme oturdu.

Katıldığı izdivaç programında kriterlerine uygun koca adayını bulamayan ve şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanan gelin adayı Hanife, ilginç bir paylaşıma daha imza attı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARTIP ŞAPKA TAKTI

Daha önce gece kulübüne gittiği için eleştiri oklarının hedefi olan Hanife, şimdi de başörtüsünü çıkartıp şapka taktığı fotoğrafı paylaştı.

Gelin adayı Hanife'nin olay yaratan fotoğrafları!

AÇIKLAMA YAPMADI
Çok sayıda yorum alan fotoğrafla ilgili bazı takipçileri "Fotoğraftaki kişi Hanife değil, kardeşi Hamide" dese de müzmin gelin adayı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

 

Daha önce gece kulübündeki görüntüleriyle çok konuşulan Hanife Gürdal'ın bu ilk başı açık fotoğraf olayı değil.

Gelin adayı Hanife'nin olay yaratan fotoğrafları! - Resim : 3

 

Gelin adayı Hanife'nin olay yaratan fotoğrafları! ile ilgili etiketler Instagram hanife gürdal başı açık açık fotoğraf evleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.