Gelin adayı Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti

Yıllarca evlilik programlarında aşkı arayan fakat aradığı aşkı dışarıda bulan fenomen gelin adayı Hanife, aldatılsa da aşkına sahip çıktı.

Yıllarda kanal kanal dolaşıp, bütün evlilik programlarında aşkı arayan Hanife, aradığı aşkı program bittiğinde dışarıda bulmuştu.

Fenomen gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç tarafından aldatılmış, ikili ayrılmıştı. Hanife, bu ayrılığa daha fazla dayanamadı ve sevgilisini affetti.

ALDATILMAYI SİNEYE ÇEKTİ

Aldatıldığını öğrendiği an dondurmacı sevgilisinin fotoğraflarını Instagram'dan kaldıran Hanife, kısa bir süre sonra yeniden sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Hanife, aldatılmayı sineye çekti.

İşte Hanife'nin o paylaşımı:

gelin-adayi-hanife-kendisini-aldatan-sevgilisini-10296259_6918_m

Hanife'nin aldatıldıktan sonra kaldırdığı fotoğraflar:

gelin-adayi-hanife-kendisini-aldatan-sevgilisini-10296259_9820_m

gelin-adayi-hanife-kendisini-aldatan-sevgilisini-10296259_4574_m_1

gelin-adayi-hanife-kendisini-aldatan-sevgilisini-10296259_923_m_1

Gelin adayı Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti ile ilgili etiketler gelin adayı hanife güldal aldatıldı sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.