Geleneksel Karacakılavuz 3. Keşkek Şenliği Zara Konseri ile sona erdi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve iki gün süren Geleneksel Karacakılavuz Keşkek şenliği Zara konseriyle sona erdi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve kentin kültürel değerlerini yaşatmak adına geleneksel hale getirilen şenlik, ilk gününden bu yana binlerce ziyaretçinin akınına uğrayarak büyük ilgi gördü. Yöresel yemeklerin ve el emeği ürünlerin sergilendiği şenlikte, Karacakılavuz’a özgü bir şekilde hazırlanan keşkek vatandaşlara ikram edildi. Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Paşa Halk Dansları Topluluğu’nun gösterilerinin de yer aldığı etkinlikte çocuklar ve yetişkinler için çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlendi.
Şenliğin son gününde sahneye çıkarak şenliğe katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatan sanatçı Zara, şenlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in günün anısına sanatçı Zara’ya çiçek takdim ettiği konser vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Geleneksel Karacakılavuz 3. Keşkek Şenliği Zara Konseri ile sona erdi ile ilgili etiketler Zara Tekirdağ Konser Süleymanpaşa Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.