Geleneksel hale geldi: Pekin'deki Türkler, Büyükelçilikte iftar yaptı!

Çin'in başkenti Pekin'deki Türk vatandaşları, Pekin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Büyükelçi Önen, 'Bugüne kadar geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını hep birlikte icra ediyoruz. Hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale geldik diyebiliriz.' ifadelerini kullandı.

Türk vatandaşları, Pekin Büyükelçiliğinde düzenlenen iftarda buluştu.

Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen’in ev sahipliğinde düzenlenen iftara, kentte yaşayan Türk vatandaşları ile büyükelçilik personeli katıldı.

'ARTIK BİR GELENEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK'

Büyükelçi Önen iftar programında yaptığı konuşmada, Türk vatandaşlarını bir araya getirmeyi artık bir geleneğe dönüştürdüklerine işaret ederek, tüm misafirlerin Ramazan ayını kutladı. Önen, "Bugüne kadar geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını hep birlikte icra ediyoruz. Hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale geldik diyebiliriz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayınızı hepinizin canı gönülden kutluyorum. İnşallah Rabbim hepinizi ailenizle, sevdiklerinizle sağlıkla, huzurla bayrama kavuştursun. Tabi biliyorsunuz pandemi şartları hala çok sıkı bir şekilde Çin'de devam ettiği için birçoğumuz Türkiye’ye gidip gelmekte sıkıntı yaşıyoruz, buradayız ve burada bir aile hâline geldik. Hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Geleneksel hale geldi: Pekin'deki Türkler, Büyükelçilikte iftar yaptı! ile ilgili etiketler Çin Pekin iftar Türkler geleneksel gelenek
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.