Cenazeye giden kuzenlerini vurdular

Gelen son dakika haberine göre; Adana'da annelerinin cenazesini almak üzere havalimanına giden iki kardeş, husumetli oldukları belirtilen teyze oğulları tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi.

KUZENLERDEN KANLI PUSU

Ercan ile İsmail Dinler kardeşler, Antalya'da vefat eden anneleri Keziban Dinler'in havayoluyla gönderilen cenazesini almak için evden çıktı. Kardeşler otomobilde seyir halindeyken, yanlarına yaklaşan başka bir otomobilden teyzelerinin oğulları G.A. ile A.A.'dan biri tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerle Ercan Dinler göğsünden, İsmail Dinler ise bacağından yaralandı. Saldırganlar, otomobille bölgeden uzaklaştı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 7 boş kovan bulundu.

Olayı gören bir vatandaş, “İki otomobil yan yana geldi, içindekiler konuşurken bir anda silah seslerini duyduk. Önce otomobilden sıktı, sonra da inip 3 el daha ateş etti. Yakından sıktıkları isabet etmedi. Sonra otomobile binip kaçtılar. Bunlar akraba, meselenin ne olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Kuzenlerin uzun yıllardır husumetli olduğu belirtilirken, polis, G.A. ve A.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. 

(DHA)

Cenazeye giden kuzenlerini vurdular

Cenazeye giden kuzenlerini vurdular ile ilgili etiketler Adana Yaralama kuzen cenaze Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.