Gelecek yıl Zorlu PSM'de gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin biletleri tükendi

9 ve 10 Ağustos 2022'de İstanbul'da iki gün konser verecek olan İngiliz indie rock müzik grubu Arctic Monkeys konserinin biletleri satışa çıktıktan bir saat sonra tükendi. Gelecek yıl gerçekleşecek konser için aylar öncesinde büyük bir heyecan yaşayan hayranları grubun biletlerin satışa çıkmasının duyurulmasının ardından dakikalar içinde harekete geçti ve konser için hiç bilet kalmadı.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), Instagram hesabından, Arctic Monkeys'in biletlerinin satışa çıktığını duyurdu. PSM Loves Summer kapsamında 9-10 Ağustos’ta gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin biletlerinin satışa çıktığının duyurulmasının ardından dakikalar içinde her iki günün biletleri de tükendi.

Gelecek yıl Zorlu PSM'de gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin biletleri tükendi

8 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'ye gelerek konser verecek olan grubun hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği biletlerin satışa çıkmasının ardından, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin Instagram hesabından yeni bir açıklama yapılarak biletlerin tükendiği duyuruldu.


Yapılan açıklamada: ''PSM Loves Summer kapsamında 9-10 Ağustos’ta gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin erken dönem biletleri tükenmiştir!'' ifadelerine yer verildi.

Gelecek yıl Zorlu PSM'de gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin biletleri tükendi

 

ARTİC MONKEYS'İN BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE

Ön Satış 1. Dönem - Ayakta / Early Bird 1 - Standing Price: 418,00 TL
Ön Satış 2. Dönem - Ayakta / Early Bird 2 - Standing Price: 616,00 TL
Genel Satış - Ayakta / General Admission - Standing Price: 748,00 TL
Uzak Görüş - Oturmalı / Long Distance - Seated Price: 363,00 TL
Kısıtlı Görüş - Oturmalı / Limited View - Seated Price: 275,00 TL

 

Gelecek yıl Zorlu PSM'de gerçekleşecek Arctic Monkeys konserinin biletleri tükendi ile ilgili etiketler Konser bilet Arctic Monkeys zorlu psm konser bileti Zorlu Performans Sanatları Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.