Gelecek yıl Süper Ligde kaç takım olacak?

Türkiye Futbol Federasyonu bu sezon sonunda küme düşecek takım sayısı ve gelecek yıl Süper Lig'in kaç takımla oynanacağına ilişkin kararını açıkladı. Buna göre bu sezonu 21 takımla tamamlayacak olan Süper Lig gelecek yıl ise 20 takımla yoluna devam edecek.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sezon sonunda düşmenin kaldırılması nedeniyle 2020-2021 futbol sezonu Süper Lig'de 21 takımla oynanacak.

TFF Başkanı Nihat Özdemir sezon sonunda düşecek ve yükselecek takım sayıları ile gelecek sezonun kaç takımla oynanacağına ilişkin bir açıklama yaptı.

Özdemir, ''21 takımla Süper Lig'e devam edeceğiz. Sezon sonunda Dört takım düşecek. 3 takım Süper Lig'e çıkacak. 2021-22'de 20 takımla devam etme kararı aldık. 2022-23'ü de düşürelim mi yoksa 20 takımla devam edelim mi kararını vereceğiz'' dedi.

Gelecek yıl Süper Ligde kaç takım olacak? ile ilgili etiketler Süper Lig Nihat Özdemir TFF düşme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.