Gelecek ve Deva partileri Millet İttifakı'na mı katılıyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu akşam saat 22.00'de önemli bir açıklama yapacağını duyurdu. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı merak uyandırırken, Gelecek ve Deva partilerinin Millet İttifakı'na katılacağı iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter resmi hesabından duyuru yaparak, bugün saat 22.00'de önemli bir konuda açıklama yapacağını yazdı.

Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere..." dedi.

Gelecek ve Deva partileri Millet İttifakı'na mı katılıyor?

Gazeteci Gökhan Özbek, ise bu gece 22.00’den sonra Gelecek Partisi ve Deva Partisi'nin resmen Millet İttifak’ının bir parçası olacağını öne sürdü. Özbek, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklaması ile sinerji daha da artacak." paylaşımı yaptı.

Gelecek ve Deva partileri Millet İttifakı'na mı katılıyor? - Resim : 2

Gelecek ve Deva partileri Millet İttifakı'na mı katılıyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Gelecek Partisi Deva Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.