Gelecek Partisi'nde toplu istifalar durmuyor!

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığındaki Gelecek Partisi'nde istifa krizi büyüyor. Sakarya il başkanı Ender Serbes'in teşkilatıyla birlikte istifa etmesinin ardından Pamukova, Akyazı, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçe teşkilatları da görevi bıraktı. Öte yandan Sakarya İl Başkanlığı'nın binasının boşaltıldığı görüldü.

Gelecek Partisi Sakarya'da toplu istifalarla sarsılıyor. Sakarya İl Başkanı Ender Serbes ve teşkilatı Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu taraf tutmakla suçlayarak topluca istifa etmişti.

Parti henüz bu olayın şokunu atlatmadan 5 ilçe teşkilatının daha topluca istifa ettikleri ortaya çıktı. Pamukova İlçe Başkanı İrfan Metin, kendilerinin yanı sıra 4 ilçe teşkilatının daha istifa ettiğine ilişkin haberleri doğruladı.

Sakarya il başkanı Ender Serbes'in teşkilatıyla birlikte istifa etmesinin ardından Pamukova, Akyazı, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçe teşkilatları da görevi bıraktı.

Gelecek Partisi'nde toplu istifalar durmuyor!

PARTİ BİNASI BOŞALTILDI

Öte yandan dün istifasını duyuran Sakarya İl Başkanlığı'nın binası boşaltıldı.

Binanın dış cephesindeki tabelalar da sökülürken, içeride Serbes ve arkadaşlarına ait masa ve sandalyeler ile tablolar kaldırıldı, kaplamalar da sökülmeye başlandı.

Gelecek Partisi'nde toplu istifalar durmuyor! - Resim : 2

 DHA

Gelecek Partisi'nde toplu istifalar durmuyor! ile ilgili etiketler Gelecek Partisi Sakarya istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.