Gelecek Partisi'nde bir istifa daha! “Yazıklar olsun”

Gelecek Partisi’nde ayrılıklar rüzgarı devam ediyor. Son olarak Gelecek Partisi Kula İlçe Teşkilatının kurucu başkanı olarak görev yapan Atilla Özkaya “Anlatılanla yaşananlar arasındaki fark 'yazıklar olsun' dedirtecek seviyede” diyerek istifa etti.

26 Ağustos 2020 tarihinde yapılan ilk kongreyle birlikte resmi olarak Gelecek Partisi'nin kurucu Kula ilçe başkanı olarak seçilen Atilla Özkaya istifa etti. Daha önce 2021 yılında da istifa kararı alan Özkaya 2 gün sonra başkanlık görevine devam ettiğini açıklamıştı.

"Anlatılanla yaşananlar arasındaki fark 'yazıklar olsun' dedirtecek seviyede"

2021 yılının Haziran ayından bu yana görevini sürdüren Başkan Özkaya, bugün yine kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. E-Devlet üzerinden yaptığı 'Siyasi Parti Üyeliği İptal Başvuru' formunun ekran görüntüsünü paylaşarak açıklama yapan Özkaya, şu ifadelere yer verdi:

"Gelecek Partisi Kula ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Manisa'daki güvensizlik ve saygısızlık ortamı ve insanlara verilen değer anlatılanla yaşananlar arasındaki fark yazıklar olsun dedirtecek seviyeye ulaştığı için artık heves kalmadı. Manisa maalesef çok kötü gidiyor ama hala laylaylom... Yazık ki ne hevesle çıktık nerelere geldik."

 

Gelecek Partisi'nde bir istifa daha! “Yazıklar olsun” ile ilgili etiketler Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.