Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den rezil paylaşım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanghay'da dünya liderleri ile gündeme gelen karesi bazı isimleri derinden rahatsız etti. Bu isimlerden biri de şu an Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan ancak geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapmış olan Sema Silkin Ün oldu. Ün'ün bu rahatsızlığının neden olduğu ise merak uyandırdı.

Türkiye'nin dış politikalarında da attığı adımlarla sık sık adını dünya gündemine yazdıran Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Şanghay İşbirliği Örgütü 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Semerkant'a gitti. 

DÜNYA BASINI BUNU KONUŞTU

Liderlerin bulunduğu ktirik zirveden kareler sosyal medyaya düşerken dünya basınında da ilgi çeken isim Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Özellikle Batı'nın kıskandığı fotoğraf karelerinin birinde diğer ülke liderlerinin Erdoğan'ı dinlerken çekilen bir kare yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Semerkant'ta! Zirveye damga vuran fotoğrafAzerbaycan basını, liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan`ı dinlediği bu fotoğrafı, "Semerkant`ta günün fotoğrafı: Liderlerin gayri resmi toplantısı..." şeklinde duyurdu.

BU RAHATSIZLIK NEDEN?

Ancak Erdoğan'ın liderlik vasfını ve Türkiye'nin dış politikalarını karalamaya çalışan isimler harekete geçti. Bunlardan biri de bir zamanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın bir zamanlar Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapmış olan Sema Silkin Ün oldu.

Şu anda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Ün, tüm dünya basınının saygı duyduğu o fotoğraf karesini "Utanç verici" olarak yorumladı. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den rezil paylaşım! - Resim : 2

Ün'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu karesinden neden rahatsız olduğu merak konusu olurken birçok sosyal medya kullanıcısı ise tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den rezil paylaşım! - Resim : 3

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den rezil paylaşım! - Resim : 4

 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'den rezil paylaşım! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Emine Erdoğan Sema Silkin Ün özel kalem müdürü Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.