Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Selçuk Özdağ evinin önünde 5 kişilik bir grubun silahlı ve sopalı saldırısına uğradı. Saldırı haberini Gelecek Partisi'nin diğer Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci sosyal medya hesabından duyurdu. Saldırıyı kınadığını belirten Temurci, suçluların bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılmasını beklediğini ifade etti. Diğer yandan, kısa süre sonra Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya da saldırı düzenlendi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Evinin önünde saldırıya uğrayan Özdağ ile ilgili kişisel Gelecek Partisi'nden bir açıklama geldi. 

Saldırı haberini Twitter hesabından duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek suçluların bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını beklediğini söyledi. 

Temurci, sözlerinin devamında 'korkaklarla ve alçaklarla' mücadelenin kesintisiz süreceğini söyledi.

ÖZDAĞ'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan Temurci, Özdağ'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi vermezken, sosyal medyada Özdağ'ın özel bir hastanede tedavi edildiği anlara ilişkin fotoğraflar paylaşıldı.

Fotoğraflarda Özdağ'ın sağlık durumunun ağır olmadığı görüldü. Olay yerine ait bir fotoğrafta ise Özdağ'ın aracının kanlar içinde kaldığı kameralara yansıdı.

 İşte o fotoğraflar:

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı - Resim : 2

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı - Resim : 3

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı - Resim : 4

YENİÇAĞ YAZARINA EŞZAMANLI SALDIRI!

Diğer yandan, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı ile eşzamanlı olarak Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na da saldırı düzenlendi. Uğuroğlu aracına gitmek isterken sokak ortasında üç kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Olayın ardından Emniyet güçleri kamera kayıtlarında tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Özdağ’a ve Uğuroğlu'na saldıran kişilerin aynı şahıslar olduğu iddia edildi.

KINAMA MESAJI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de saldırıyla ilgili bir kınama mesajı yayınladı. Mesajda, "Üyemiz Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'na Ankara'da kimliği belirsiz bir grubun sopalarıyla saldırdığını, tedavisinin sürdüğü haberini aldık. Bu saldırıyı azmettirenleri ve yapanları kınıyoruz." ifadeleri yer aldı.

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı - Resim : 5

 BAHÇELİ AÇIKLAMASI İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Selçuk Özdağ son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Devlet Bahçeli'ye "Sahi, 17-25 Aralık sizce nedir Sayın Devlet Bahçeli?" sorusunu yönelten Özdağ, Bahçeli'nin sözlerinin zaman ve mekana göre değiştiğini belirtmişti.

Özdağ "Merakımızı mucip kılan ise mesela, 17-25 Aralık olayları hakkında niçin tek bir söz dahi sarf etmediğidir. Zira o günlerde çalışma odasındaki saati  "17-25"e sabitleyip o haftayı yolsuzluk haftası bile ilan etmişti.Hatta hesap sormaya yeminler etmiş, bugün hain ilan ettiği Can Dündar ile aynı saatin önünde röportaj bile yapmıştı." ifadesini kullanmıştı

 

Gelecek Parti'li Selçuk Özdağ ve Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'ya saldırı ile ilgili etiketler Gelecek Partisi Saldırı selçuk özdağ Selim Temurci
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.