Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı...

Son dakika haberine göre, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı. Bu arada Selçuk Özdağ da saldırıya ilişkin soruşturmayı yöneten savcıya ifade verdi. Ankara Emniyeti saldırıya karıştıkları belirlenen 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ önceki hafta evinin önünde silahlı ve sopalı bazı kişilerce darp edilmişti.

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüphelilerden ikisi ise başkent polisi tarafından gözaltına alınmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler A.G. ve G.T, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, şüphelileri "kasten yaralama" suçundan tutukladı.

Bu arada, Özdağ adliyeye gelerek soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Selçuk Özdağ, 15 Ocak'ta evinin önünde silahlı ve sopalı 5 kişi tarafından saldırıya uğramıştı,

Saldırıda yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, şüphelilerden ikisi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı.

Diğer şüphelilerin aranmasına ise devam ediliyor.

 

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı... ile ilgili etiketler Saldırı mahkeme Savcılık emniyet selçuk özdağ tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.