"Gelecek" dediler geçmişe döndüler...

Gelecek Partisi bundan iki yıl önce yaşanmış ve bir yalandan ibaret olduğu ortaya çıkan bir olayı hem de en yetkili isimlerinden birinin ağzından yeniden tedavüle soktu. Yalana bel bağlayan isim Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı, Emekli Büyükelçi, YÖK Eski Başkan Yusuf Ziya Özcan'dan başkası değil. Yalan ise AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'nın polis tokatladığı iddiası. İşte Özcan'ın bel bağladığı o yalan ve gerçekler...

Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan sosyal medya hesabından bundan 2 yıl önce yaşanan bir olayı yeniden gündeme getirdi. 

İddia AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı'nın bir polise tokat attığı yönündeydi. 

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler...

Ne var ki bu bir algı operasyonu ve yalandan başka bir şey değildi. Ne tokat atan bu kişinin AK Parti ile ilgisi vardı. Ne de bu kişi iddia edilen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'ydı. 

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 2

Önce gerçek neymiş ona bir bakalım. Sonra Gelecek Partisi'nin geçmişten medet uman yöneticisinin sözde polisi savunurmuş gibi yapıp bir yalan üzerinden AK Parti'yi hedef aldığı mesajlarını görelim.

Gerçek şu: 

Polise tokat attı denilen AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Arslan'ın konuyla uzaktan yakından ilgisi yoktu. 

Yapılan araştırma sonucunda polise tokat atma cüretini gösteren kişi İ.B. adlı bir galericiydi ve bu olayın ardından babası M.B. ile birlikte polise mukavemetten haklarında işlem yapılmıştı.

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 3

Peki, bu gerçek Özcan tarafından bilinmiyor olabilir mi? Tabii ki hayır. 

Çünkü Yusuf Ziya Özcan'ın ilk tweeti üzerine birçok vatandaş kendisini bu konuda uyardığı halde o aşağıdaki mesajları paylaşmaya devam etti. İşte o mesajlar...

"Devletin polisine el kaldıran AK Partili. Bu memlekette adalet varsa ciddi şekilde cezalandırılman gerekir. Unutma bir zaman gelecek sokakta yürüyemeyeceksin. O zaman senin imdadına o tokat attığın polis koşacak.

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 4

Bu millet polisine tokat atanları iktidarda tutmaz. Polise tokat atmak millete tokat atmaktır. Milletin anasına küfür eden yandaşlarınız, polis tokatlayan AK Parti idarecileri bunların hesabı sizlerden bir gün sorulacaktır.

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 5

Memlekette hukuksuzluk sınır tanımaz hale geldi. İktidar partisinin bir üyesi polise tokat atıyor ses yok. İçişleri Bakanı nerede? Emniyet Genel Müdürü nerede? Polisinize tokat atıyorlar, sesinizi çıkartmazsanız korkarım yarın da size atarlar. Lütfen gereğini yapın.

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 6

Kimsenin devletin polisine tokat atmak salahiyeti ve ayrıcalığı yoktur. Resmi üniformalı görevlilere şiddet uygulamak cezai müeyyide gerektirir. Bu arkadaşa verilecek cezayı milletçe takip edeceğiz. Kimse devletin polisine tokat atamaz.

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 7

Hem hata yap hem de seni uyaran polise tokat at.Burası muz cumhuriyeti değil.Bu arkadaş derhal yakalanmalı v gereken ceza verilmelidir.Böyle giderse vatandaş polis, emniyet müdürü ve bakan kim olursa rahatlıkla tokatlar v elini kolunu sallayarak gezinir.Buna müsaade edecekmisiniz?"

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 8

Tüm bu mesajları hesabında dururken, silmeye tenezzül bile etmeyen Özcan gerçeği bildiğini ise şu mesaj ile itiraf etti: 

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... - Resim : 9

"Gelecek" dediler geçmişe döndüler... ile ilgili etiketler polis Gelecek Partisi yusuf ziya özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.