Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Yaşamadan kim elendi?

Star TV'nin yeni programı Geleceğin Starı, yetenekli oyuncuları seçiyor. Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri üyesi olduğu yarışmanın üçüncü bölümü izleyici ile buluştu. Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Kim elendi? Detaylar bu haberimizde...

Star TV'nin yeni yarışma programı Geleceğin Starı, oyunculuk dünyasına yeni bir yıldız kazandırmayı amaçlıyor. Bu akşam üçüncü bölümü ile ekranlara gelen Geleceğin Starı'nda yarışmacılar performanslarını sergiliyor. Seyircilerin alkışlarıyla skeçlerini sahneleyen yarışmacılar Türkiye'nin starlarından olmak için yarışıyor. Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Yarışmadan kim elendi? Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Yaşamadan kim elendi?


Heyecan dozunun her hafta arttığı yarışmada geçen hafta elenen isimleri Burçin Nar ve Dilara Meydancı oldu. Elenen isimlerin yerine her hafta iki adayın katılacağı yarışmada heyecan devam etti. Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, oyunculuk hayali kuran 16 yarışmacı tüm hünerlerini sergiledi.

Müjde Uzman’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmanın oyuncu koçluğunu; Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket üstleniyor.

Büyük ödülün, yeni sezonda Star ekranında yayınlanan dizinin kadrosunda yer almak olan yarışmanın çekimleri Zorlu Performans Sanatları’nda devam etti. Geleceğin Starı'nın üçüncü bölümünde elenen isimler ise Gülnur ve Ecem oldu.

Geleceğin Starı 3. bölüm izle!

Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Yaşamadan kim elendi? - Resim : 2

GELECEĞİN STARI
Star’da Yepyeni Bir Yarışma Programı Başladı: 'Geleceğin Starı'. Büyük Ödül ise yeni sezonda Star ekranında yer almak!

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak, geleceğin starını seçmeye hazırlanıyor.
Güzel oyuncu Müjde Uzman’ın sunacağı programda;16 yarışmacı her hafta belirlenen konsepte oyunculuklarını sergileyecek.

Her hafta bir konuk jürinin de yer alacağı Geleceğin Starı, ilk bölümünde de sürpriz isimleri ağırlayacak.

Yarışmacılar, Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket gibi başarıları oyunculardan oluşan koçlarla performanslarına çalışacaklar ve jüri karşısına geçerek, skeçlerini oynayacak.

Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan “Geleceğin Starı” televizyon dünyasına yepyeni yüzler kazandırmayı hedefliyor.


NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

Nurgül Yeşilçay, Afyonkarahisar'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak dizisinde "Bahar Karadağ" rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat'ta Özcan Deniz'le baş rolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki "Kostak Emine" rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Yine 2004'te beş yönetmenin yönettiği Anlat İstanbul filminde "Saliha" karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda atv'de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık'la baş rolü paylaştı. 2006'da Cem Özer'le Sen Olmasaydın adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılının Eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Yaşamın Kıyısında isimli filmin çekimlerine başladı. "Ayten Öztürk" adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film, 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştı ve "En iyi Senaryo" ödülünü kazandı. 2007'de Ezo Gelin dizisinde "Ezo Gelin"i canlandırdı. Ortadoğu'nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde Başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg'in yaptığı ana jüride yer aldı.

Şubat 2011'de Cem Özer'den boşandı. Ocak 2010'da yayınlanmaya başlayan Aşk ve Ceza isimli dizide Murat Yıldırım'la baş rolü paylaştı. 2011'de dizi sona erdi. Aynı yıl içerisinde Show TV'de yayınlanmaya başlayan Sensiz Olmaz adlı dizinin baş rolünde yer aldı. Ardından 2012 yılında Sultan dizisinde rol aldı ve dizi 20. bölümde final yaparak ekranlara veda etti. 2013 yılında ise Aşk Kırmızı filminde oynadı. Galip Derviş ve İşler Güçler dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Aynı yıl içersinde Bebek İşi dizisinde "Candan" karakterini canlandırdı. 2014 yılında Gece filminde oynadı Cinayet adlı dizide rol aldı. 2015 yılında efsane dizi Paramparça dizisinde canlandırdığı "Gülseren" karakteriyle yeniden zirvenin sahibi olan Yeşilçay, 2016 yılında senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

HAMDİ ALKAN KİMDİR?
Hamdi Alkan 15 Temmuz 1967'de Antakya’da Döver köyünde doğmuştur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya‘da okudu. Daha sonra İstanbul’a gelerek kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde okudu, 12 senede elektrik mühendisi olarak mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularının bütün oyunlarına bazen yönetmen, bazen sponsor olarak destek olmaktadır.

İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Ortaokul ve lisede bütün okul müsamerelerine katılırdı.

13 Mart 2015 tarihinde Tokat’ta gösterime giren ve günler öncesinden biletleri tükenen Selam:Bahara Yolculuk filminin yönetmenliğini üstlenmiştir. Başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan yer almakta ve filmde rol alan Türk oyunculara Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova gibi Kırgız oyuncular da eşlik etmekteydi.

1990’lı yıllarda TRT’de başlayan “3 aşağı 5 yukarı” adlı programla TV dünyasına adım attı. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş‘le çalıştı. Hamdi Alkan, TRT’de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yaptı. Televizyonlarda spor kendi yaptığı komedi programı Öz ofsayt’la başladı. Daha sonra “Reyting Reyting” sonrasında” "Reyting Hamdi” ve “Hamdi Alkan TV” olarak bilinen komedi programlarını yapmaya devam etti. Daha sonra kendi dizilerini çekmeye başladı.

Sadece çocukların yer aldığı TV’deki ilk çocuk mizah programı olan “Yumurcak TV”yi ATV’ de 36-37 hafta yaptı.

2001 yılında “Şellale” adlı filmde konuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Fikret Kuşkan ile birlikte oynadı.

2004 yılında Show TV’de Türkiye'nin Yıldızları yarışması projesini yaptı. Buradan dereceye giren Beren Saat ve Engin Akyürek oynadığı dizilerde meşhur oldu.

2007 yılında Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım sinema filminin yönetmenliğini yaptı. Filmin başrollerinde Vural Çelik, Yasemin Çonka, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı ve Mahkûmlar oynadı.

Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve 2009 yılında Hamdi Alkan‘ın yönetmenliğini yaptığı Dersimiz Atatürk sinema filminde başrollerde Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya, Canan Hoşgör, Tolga Savacı oynamıştır.

Yüzmekten ve yatağına uzanıp film seyretmekten hoşlanan Hamdi Alkan’ın; afişler, teneke oyuncaklar, eski jilet koleksiyonu, kibrit koleksiyonu, dürbün koleksiyonu, resim koleksiyonu, tesbih koleksiyonu, kalem koleksiyonu, çakı koleksiyonu, kartvizit koleksiyonu gibi koleksiyonları vardır.

Hamdi Alkan, 1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d. 2007) adlarında iki kızı vardır. Hamdi Alkan, 1999 yılında eşi Canan Hoşgör’den boşandı, daha sonra 2006 yılında tekrar evlendiler. Mart 2012 yılında tekrar boşandılar.

Hamdi Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma’da evlendi.

FIRAT PARLAK KİMDİR?
Fırat Doğu Parlak 22 Eylül 1975 tarihinde Adana'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi de doğduğu yerde tamamladı. Liseyi bitirdi. Daha sonradan yönetmen oldu.

Birçok markanın reklam filminde yönetmenlik yaptı. Kariyerinin dönüm noktası olan, Tolga Çevik'in oynadığı Komedi Dükkanı'nda yönetmenlik yaptı. İlk kez Komedi Dükkanı adlı projeyi hayata geçirdi. Yani yayının patenti ona ait. Geçtiğimiz yıllarda TRT 1'de yayınlanan Mert ile Gert ve ''Cümbür Cemaat'' Aile dizilerinin de yönetmenliğini yaptı.

15 Haziran 2011 tarihinde Komedi Dükkanı: Yolun Sonu adlı bölüm ile yayın hayatına son verdi. Programın sonlanmasından bir süre sonra Arkadaşım Hoşgeldin adlı turne ile Türkiye'yi gezen ekip, 2014 yılbaşında yine Arkadaşım Hoşgeldin adlı bir program ile televizyonlara geri dönmüştür. “Sen devam et, ben montajda atarım o kısmı” sözü meşhurdur. Günümüzde Müdür Ne'aptın programının yönetmenidir.

20 Şubat 2016 tarihinde Belçika'da oyuncu Burcu Kara ile evlenmiştir.

Geleceğin Starı 3. bölüm izle! Yaşamadan kim elendi? ile ilgili etiketler Star TV geleceğin starı 3. bölüm kim elendi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.