Geleceğe Nefes ücretli mi? Geleceğe Nefes fidan sahiplenme ücretli mi?

Türkiye'nin pek çok yerinde yaşanan orman yangınları sonrası fidan bağış kampanyaları da bir bir yapılmaya başlandı. Geleceğe Nefes Ol kampanyası ile fidan sahiplenmek ve bağışlamak isteyenler ise Geleceğe Nefes ücretli mi, Geleceğe Nefes fidan sahiplenme ücretli mi sorularına yanıt arıyor.

Antalya, Bodrum, Marmaris, Adana, Osmaniye, Kayseri, Mersin gibi illerde çıkan orman yangınları sonrası vatandaşlar fidan sahiplenme ve fidan bağışlamak için harekete geçti. Peki Geleceğe Nefes ücretli mi?

GELECEĞE NEFES ÜCRETLİ Mİ?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı kampanyası'na katılım ücretlidir. 1 fidan bağışı 10 TL'dir.

Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na bağışta bulunmak için öncelikle, https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresine tıklamanız gerekmektedir.

Ardından Fidan Bağışı kutucuğunu tıklayarak bulunduğunuz şehri, Fidan adedini ve sertifika talebinizi doldurmanız gerekiyor. Fidan Bağışı'nızı hediye etmek istiyor iseniz bulunan kutucuklara adını yazabilir ve katılım belgesini alabilirsiniz.

FİDAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Geleceğe Nefes ücretli mi? Geleceğe Nefes fidan sahiplenme ücretli mi? ile ilgili etiketler Orman Yangını geleceğe nefes ücretli mi geleceğe nefes fidan sahiplenme ücretli mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.