Geleceğe nefes kampanyası nedir? Başvuru nasıl yapılır? Katılım belgesi nasıl alınıyor?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın "Geleceğe Nefes-11 Milyon Fidan" kampanyasına yönelik yaptığı açıklamanın ardından, kampanya şartları ve başvuruları,birçok kişi tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Geleceğe nefes kampanyası nedir? Başvuru nasıl yapılır? Katılım belgesi nasıl alınıyor? Detaylar haberimizde...

Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanlığının "Geleceğe Nefes-11 Milyon Fidan" kampanyasına sanayi bölgeleri ve siteleriyle destek vereceklerini açıkladı. Geleceğe Nefes kampanyası ile 11 Kasım 2019’da saat 11:11’de 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan toprakla buluşacak. Kampanya'ya destek vermek isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını ve katılım belgesinin nasıl alınacağına dair araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Geleceğe nefes kampanyası nedir? Başvuru nasıl yapılır? Katılım belgesi nasıl alınıyor? Detaylar haberimizde...

Geleceğe nefes kampanyası nedir? Başvuru nasıl yapılır? Katılım belgesi nasıl alınıyor?

GELECEĞE NEFES KAMPANYASI NEDİR?

Geleceğe Nefes Ol Kampanyası ile 11 Kasım 11:11'de 11 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol Kampanyasına tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da davet edildi. Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilecek 11 milyon fidan dikimi için öncelikle yangında yanan araziler olmak üzere ağaç diklebilecek  tüm alanlar kapsama dahil olacak. Türkiye 11 Kasım’a hazırlanıyor. 11 milyon ağaç, Türkiye’nin 81 ilinde doğayla buluşacak. Bir günde 11 milyon ağacın fidanı dikilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Geleceğe Nefes Kampanyası başvuruları https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresi üzerinden yapılacak. Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alıyor.

 'FİDAN SAHİPLEN' butonuna tıkladığınızda isim soyisim ve e-posta girdikten sonra istediğiniz şehirde adınıza ücretsiz 5 fidan dikimi yapımaktadır. İşlemleri tamamladıktan sonra katılım belgesi sekmesine tıkladığınızda katılım belgenizi alabilirsiniz.

Kişi ya da Kuruluş istendiği sayıda fidan bağışında bulunabilir. Bağışlanan fidanlar ağaçlandırma sahası içinde yer alır.

1 Fidan Bağışı 10 TL'dir.

E-Sertifika talepleriniz ödeme yapıldıktan sonra ortalama 1 iş günü içinde, basılı Sertifika talepleriniz ise 5 iş günü içinde teslim edilmektedir.

FİDAN SAHİPLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

Geleceğe nefes kampanyası nedir? Başvuru nasıl yapılır? Katılım belgesi nasıl alınıyor? ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarım ve Orman Bakanlığı Ağaç Tarım ve Orman Bakanı Sanayi ve Teknoloji Bakanı 2019 ağaçlandırma fidan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.