Geert Wilders kimdir? Geert Wilders ne dedi?

Sosyal medyada gündem olan siyasetçi Geert Wilders kimdir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamaları ile tepki toplayan Geert Wilders kimdir, ne dedi detaylar haberimizde.

Geert Wilders sosyal medya hesabı olan Twitter’dan yaptığı bir paylaşım ile Türklerin tepkisini üzerine çekti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadeler ile Geert Wilders’e büyük tepki gösterildi.

AK Parti Sözcüsü olan Ömer Çelik, İletişim Bakanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Geert Wilders'in bu açıklamalarına tepkilerini gösterdiler.

Geert Wilders ne dedi?

Hollandalı siyasetçi olan Geert Wilders sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'terörist' ifadesini kullanan Geert Wilders tepki topladı.

Geert Wilders kimdir? Geert Wilders ne dedi?

Geert Wilders kimdir?

Geert Wilders, 6 Eylül 1963 yılında Venlo'da dünyaya gelmiştir. 1998 yılından bu yana Hollanda Parlamentosu üyesi olmakta olan Geert Wilders, agnostisizmi seçmiştir. Vergilerin düşürülmesi, refah devletinin tasfiyesi, asgarî ücretin ortadan kaldırılması, devlet düzenlemelerinin ve müdahalelerinin en aza indirgenmesi gibi sağ liberteryen politikalarla objektivist bir bakış açısını birleştirerek yürütmeye çalışmıştır.

İslâm dini ve özgürlüklerin uyuşamayacağı fikri ile İslam karşıtı bir siyaset yürüten Geert Wilders, yabancı göçmenlere karşı daha sert tedbirler alınmasını ve göçmen kanunlarında değişikliğe gidilmesi için çalışmaktadır.

Geert Wilders kimdir? Geert Wilders ne dedi? ile ilgili etiketler Geert Wilders ne dedi kimdir nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.