Gedson için Quaresma devrede... Benfica'dan Beşiktaş'a olumlu geri dönüş

Alex Teixeira'yı Josef de Souza'ya, Michy Batshuayi'yi de NKoudou'ya bitirten Beşiktaş, Gedson Fernandes için de vatandaşı Ricardo Quaresma'ya yetki verdi. Kartal'ın eski süper yıldızı, Benfica'nın orta saha oyuncusunun transferinde bizzat devreye girdi ve olumlu haberlerle döndü.

Transferi büyük ölçüde tamamlayan Beşiktaş'ın gözü yeni stoperde... "Mümkünse" bir de orta saha isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, tecrübeli sol bek Fabrice N'Sakala'nın rahatsızlığı sonrası sol beke de takviye yapmak istiyor.

Beşiktaş'ın transferinde G.Saray'la yarıştığı Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes için Ricardo Quaresma'nın devreye girdiği iddia edildi. Hürriyet'in haberine göre; Siyah-Beyazlı transfer komitesi, Sergen Yalçın'ın takımda görmek istediği oyuncular için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçen sezon 2. yarıda G.Saray’da kiralık oynayan Gedson için Benfica ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç elde edildi.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Quaresma’nın da sürece dahil olması sayesinde Benfica cephesi ücret konusunda büyük oranda ikna edildi. Q7'nin yoğun mesai harcadığı bu transferde Benfica’nın iki gün içinde kesin yanıt vermesi bekleniyor. 

Gedson için Quaresma devrede... Benfica'dan Beşiktaş'a olumlu geri dönüş

KAAN AYHAN OLMADI

Sassuolo'da forma giyen milli stoper Kaan Ayhan'ı da isteyen siyah beyazlılar transferi olumlu sonuçlandıramadı. Sassuolo yöneticileri Kaan Ayhan için kesinlikle 7 milyon Euro’dan aşağı düşmeyeceklerini belirterek, Kartal’ın teklifini reddetti. 26 yaşındaki futbolcu sağ bek de oynayabildiği için hem Rosier'i yedekleyecek hem de 8+3 kuralında teknik ekibinin elinin güçlendirecekti.

CAN BOZDOĞAN'I KİRALIYOR...

Öte yandan, Bundesliga'dan geçen sezon düşen Schalke 04'te forma giyen Can Bozdoğan, Beşiktaş'a kiralanıyor. Prensip anlaşmasına varılan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Köln altyapısında yetişerek 2 sezon önce Schalke’ye transfer olan Can Bozdoğan satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralanacak. Gurbetçi futbolcu Almanya altyapı milli takımlarının formalarını da giydi.

Gedson için Quaresma devrede... Benfica'dan Beşiktaş'a olumlu geri dönüş - Resim : 2

UMUT MERAŞ'TA SONA GELİNDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın son olarak Le Havre forması giyen Milli oyuncu Umut Meraş transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. İtalyan gazeteci Rudy Galetti, Beşiktaş'ın Umut Meraş transferini tamamladığını öne sürdü.

Habere göre; siyah beyazlı ekip, yaklaşık 1,3 milyon Euro bedel karşılığında Umut Meraş transferini bitirdi. 15 kez A Milli Takım forması giyen Umut Meraş, 2019-2020 sezonu başında Le Havre takımına transfer olmuştu.

Gedson için Quaresma devrede... Benfica'dan Beşiktaş'a olumlu geri dönüş ile ilgili etiketler Beşiktaş Kaan Ayhan Ricardo Quaresma Gedson Fernandes Can Bozdoğan Umut Meraş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.