Gedson Fernandes sezonun sonuna kadar Galatasaray'da

Galatasaray transferin son günü 3. ismi açıkladı. Önce Mostafa Mohamed ile DeAndre Yedlin transferlerinin detaylarını paylaşan Sarı-Kırmızılılar, bu iki oyuncu idmandayken de Gedson Fernandes'i açıkladı. Cim Bom, ara transferde kadrosunu 5 isimle güçlendirdi.

Galatasaray, transferin son gününde kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'in maliyetini açıkladı. Portekizli orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralayan Sarı-Kırmızılılar, Benfica kulübüne 500 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncunun alacağı para ise 650 bin euro...

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro civarında olan 22 yaşındaki futbolcu, sezonun ilk yarısını Premier League ekibi Tottenham Hotspur'da geçirmiş ancak 1 kez Lig Kupası maçında forma giyebilmişti. Galatasaray, Gedson içni hazırlanan transfer videosuna Fenerbahçe'ye atılan golü de koydu.

Portekiz Milli Takımı’nın çeşitli alt yaş gruplarında top koşturan Fernandes, Portekiz A Milli Takımı’nda iki kez forma giydi.

Transferi kesinleştikten sonra mutasyona uğramış koronavirüs kaptığı tespit edilen Gedson, bugün İstanbul'a gelmiş ve Sağlık Bakanlığı'nın tahsis ettiği ambulansla hemen karantinaya alınmıştıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın diğer yeni transferleri Mostafa Mohamed ile DeAndre Yedlin bugün Florya'da takımla ilk antrenmanlarına çıkarken, Portekizli futbolcuye bir süre daha karantina protokolleri uygulanacak.

DEVRE ARASINDA 5 TRANSFER

Galatasaray ocak ayı transfer döneminde 4'ü kiraladık 5 futbolcuyu kadrosuna kattı. Bu isimlerden Mohamed ve Henry Onykuru'nun satın alma opsiyonu bulunuyor. Sarı-Kırmızlılar, Ümit Milli Takım'ın forveti Halil İbrahim Dervişoğlu, Newcastle United'ın sağ beki DeAnre Yedlin ve Gedson Fernandes'le kadrosunu güçlendirdi.

Aslan'a ocak ayında veda eden isimler ise Mbaye Diagne ile Jesse Sekidika oldu. Omar'ın ise sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Gedson Fernandes sezonun sonuna kadar Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Benfica Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.