Gedson Fernandes için Rui Costa formülü

Galatasaray’ın yeni yönetimi, Benfica ile iş birliği anlaşması yapmak istiyor. Sarı kırmızılı kulübün yeni yönetimi Fatih Terim’in Rui Costa ile olan yakın ilişkilerinden faydalanarak Portekiz ekibiyle transfer dayanışması yapmayı planlanıyor. Gedson Fernandes'in yeniden kiralanması da planın bir parçası...

Başkanlık seçiminin tamamlanması ve Fatih Terim meselesinin çözülmesinin ardından sezonu açan Galatasaray, öncelikle geçen sezon takımda kiralık oynayan oyuncuların işini bitirmek istiyor. Türkiye gazetesinin haberine göre; Gedson Fernandes'i yeniden takımda görmek isteyen Terim, Benfica Sportif Direktörü Rui Costa'yı devreye sokacak.

Haber şu şekilde... "Fiorentina ve Milan'dan öğrencisi olan Portekizli futbol adamıyla ilişkisini hiç kesmeyen tecrübeli teknik direktör, Fernandes'in bir yıl daha kiralanması için talebesinden kolaylık göstermesini isteyecek. İkilinin görüşmesi sadece Gedson özelinde olmayacak. Terim, Galatasaray ile Benfica’nın daha kapsamlı bir iş birliğine gitmesini de önerecek. Buna göre Benfica, gelecek vadeden isimleri Galatasaray’a kiralayacak, gelecek oyuncular performansını artırıp iyi bir fiyata satılırsa bundan Galatasaray da gelirler elde edecek."

Gedson Fernandes için Rui Costa formülü

BARIŞ ALPER YILMAZ, ASLAN OLUYOR

Öte yandan G.Saray, TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nün sol kanat hücumcusu 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz transferini noktalıyor. Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve pazartesiye günü sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların peşinde olduğu bu transfer için G.Saray'ın 1.5 milyon avro bonservis ücreti ve bir futbolcu vermesi bekleniyor.

Gedson Fernandes için Rui Costa formülü ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Rui Costa Gedson Fernandes Barış Alper Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.