Gedson Fernandes, Galatasaray kariyerine golle başladı

Galatasaray’ın yeni transferi Portekizli orta saha Gedson Fernandes, Aytemiz Alanyaspor maçı ile birlikte sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydi ve gol atmayı başardı. Sadece Gedson da değil, devre arası transferlerinden Onyekuru ve Mohamed de siftahı golle yaptı.

Galatasaray'ın devre arası transferleri Sarı-Kırmızılı formayla çıktıkları ilk maçta gol atmaya devam ediyor. Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed'in ardından Gedson Fernandes de daha ilk maçında golle tanıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Aytemiz Alanyaspor'a evinde 3-2 mağlup olarak veda eden Galatasaray'ın golleri 3-0'dan sonra Mostafa Mohamed ve Gedson Fernandes'ten geldi. Sporting'de sezon sonuna kadar kiralanan Portekizli orta saha oyuncusu 66'da Belhanda'nın yerine oyuna girdi. 22 yaşındaki futbolcu 90+4'te direkten dönen topu tamamladı ve G.Saray formasıyla çıktığı ilk maçını golle süslemiş oldu. 

Galatasaray formasıyla 2 şampiyonluk yaşayan Henry Onyekuru, ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta 2 gol birden atmıştı. Sarı-Kırmızılılar Gaziantep FK deplasmanında 1-2 kazanırken 2 gol de Nijeryalı yıldızdan gelmişti.

Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed ise Medipol Başakşehir maçının 2. yarısında ilk kez forma giyip 3-0'lık galibiyette gol sevinci yaşamıştı. Fatih Terim'in çok şey beklediği 23 yaşındaki futbolcu Kadıköy'deki Fenerbahçe zaferinde tek golü atan isim olmuştu.

Gedson Fernandes, Galatasaray kariyerine golle başladı ile ilgili etiketler Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Gedson Fernandes Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.