Karantinası biten Gedson Fernandes takımla çalıştı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Karantinası biten Fernandes takımla çalışırken, derbide sakatlanan Saracci'nin adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edildiği ve tedavisine başlandığı açıklandı. Fernandes, Galatasaray'da 83 giyecek.

Galatasaray'ın devre arası transferlerinden Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılı takımda 83 numaralı formayı giyecek. Karantina süreci dolan ve yeni takımıyla bugün ilk antrenmanına çıkan Portekizli orta saha oyuncusu, 83 numaralı formasıyla poz verdi.

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de bu yıl da mağlup ederek zirveyi ele geçiren Cim Bom, ligdeki 5 maçlık galibiyet serisini Ziraat Türkiye Kupası'nda da devam ettirmek istiyor. Florya'da takımla ilk çalışmasını gerçekleştiren Fernandes'in Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak çeyrek final maçına yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. 

Galatasaray, Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Karşılaşma çarşamba akşamı saat 20.45'te başlayacak. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği maç Türk Telekom Stadı'nda oynanacak.

Karantinası biten Gedson Fernandes takımla çalıştı

SARACCHİ'DE YIRTIK VAR

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda son oynanan Fenerbahçe derbisinde tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Galatasaray'daki son durum şöyle:

Karantina süresi tamamlanan ve tüm testleri negatif çıkan Gedson Fernandes, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sofiane Feghouli, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.

Martin Linnes, yenilenme grubu ile beraber planlanan antrenman programının tamamını uyguladı.

Yapılan tetkikleri sonucu sol üst arka adale grubu biceps kasında ikinci derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Marcelo Saracchi’nin tedavisine başlandı.

Karantinası biten Gedson Fernandes takımla çalıştı - Resim : 2

Karantinası biten Gedson Fernandes takımla çalıştı ile ilgili etiketler Galatasaray Marcelo Saracchi Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.