Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenmişlerdi! Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlili kararı aldı!

Önder Öztarhan ile ilişkisini bitirdikten sonra iş insanı Berkin Gökbudak ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Aslı Enver'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Ayrıca çiftin, yakın zamanda birbirlerinin ailesiyle de tanışacağı söyleniyor. Enver ve Gökbudak geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenmişti...

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak'ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri öğrenildi.

EVLİLİK KARARI ALDIKLARI İDDİA EDİLDİ

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'ın evlilik kararı aldığı iddia edildi. Çiftin, yakın zamanda aileleriyle tanışacağı da öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenmişlerdi! Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlili kararı aldı!

EL ELE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde Enver ve iş insanı Berkin Gökbudak, Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.

 

Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenmişlerdi! Aslı Enver ve Berkin Gökbudak evlili kararı aldı! ile ilgili etiketler Aslı Enver Berkin Gökbudak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.