Geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti... Ebru Cündübeyoğlu'nu yıkan bir ölüm daha!

FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel ile yeniden ekranlara dönen 47 yaşındaki oyuncu Ebru Cündübeyoğlu kısa süre içinde iki büyük acı yaşadı. Geçtiğimiz günlerde babası Ertuğrul Cündübeyoğlu'nu sonsuzluğa uğurlayan Ebru Cündübeyoğlu'nun teyzesi hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği FOX’un yeni dizisi “Senden Daha Güzel” ile yeniden izleyici karşısına çıkan Ebru Cündübeyoğlu üst üste aldığı acı haberlerle yıkıldı. 1 Haziran'da babası Ertuğrul Cündübeyoğlu'nu son yolculuğuna uğurlayan Ebru Cündübeyoğlu'nun teyzesi vefat etti.


Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Teyzesinin yer aldığı fotoğraf karelerini 452 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Cündübeyoğlu altına şu notu düştü:

''Gülüşümü gülüşüne benzetirler. Ne mutlu bana
Canım teyzem ♥️
Şimdi sen gittin ya biz çok eksildik. Eksildik diyorum ama varlığınla, dolu dolu sevginle, emeğinle, öğrettiklerinle, güzel enerjinle o kadar karışmışsın ki içime içimize aslında mümkün değil eksikliğini hissetmek mümkün değil sana öldü demek.
Güzel sıcacık,gülüşünle baksın şuracıktan fotoğrafın. Bir de çok beğendiğin en sevdiğim yaşım dediğin fotoğrafı koyuyorum ki sen her yaşı güzelleştirendin.
Seni çok seviyorum çok seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum ve bu duyguyu yaşayabildiğim için Tanrı’ya binlerce binlerce şükür ediyorum''

 Geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti... Ebru Cündübeyoğlu'nu yıkan bir ölüm daha!

Cündübeyoğlu'nun paylaşımına çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı. 2003 yılında hayatını birleştirdiği radyocu Güçlü Mete ile mutlu bir evlilik sürdüren Ebru Cündübeyoğlu, daha önce Ev Kaderindir, Evli ve Öfkeli, Yalan Dünya, Kocan Kadar Konuş, Koçum Benim, Deli Yürek gibi başarılı yapımlarda rol almıştı.

 

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybetmişti... Ebru Cündübeyoğlu'nu yıkan bir ölüm daha! ile ilgili etiketler ebru cündübeyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.