Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü

7 yıl arayla aynı kaderi yaşayan ve geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci oğlu Jethro Lazenby'nin de hayatını kaybettiğini duyuran Avustralyalı ünlü müzisyen Nick Cave, grubu The Bad Seeds ile Aarhus kentinde konser verdi. Cave'in yüzündeki mutsuzluk ve hüzün hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

7 yıl önce oğlu Arthur'u kaybeden 64 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı müzisyen Nick Cave, geçtiğimiz ay ikinci oğlu Jethro Lazenby'nin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Cave acı haberi "Büyük bir üzüntüyle söylüyorum ki oğlum Jethro vefat etti." sözleriyle duyurmuştu.

Bad Seeds grubunun solisti Cave'in en büyük oğlu Jethro Lazenby geçtiğimiz Mayıs ayının başında 30 yaşındayken kuzey Melbourne’deki Coburg Motor Inn’de ölü bulundu. Ünlü müzisyenin diğer oğlu Arthur da 7 yıl önce, 15 yaşındayken Brighton'da bir uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti. 7 yıl arayla aynı acıyı yaşayan ve zor günler geçiren Nick Cave konser sahnelerine geri döndü.

Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü

DANİMARKA'DA KONSER VERDİ


Avustralyalı ünü müzisyen Nick Cave, grubu The Bad Seeds ile Aarhus kentinde konser verdi. Cave'in konserdeki keyifsiz halleri ve yüzünün gülmemesi dikkat çekti.

İşte konserden kareler...

Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 2


Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 3


Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 4


Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 5


Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 6


Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü - Resim : 7

 

Geçtiğimiz ay ikinci oğlunu da kaybeden acılı baba Nick Cave sahnelere geri döndü ile ilgili etiketler Konser Danimarka Jethro Lazenby Nick Cave sahne The Bad Seeds
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.