Gecikmeli kutlamanın altından 3 aylık bebek çıktı!

Kral Grubu Genel Yayın Yönetmeni, ‘Gezegen Mehmet’ olarak bilinen Mehmet Akbay, ve Didem Özfiliz'in gecikmeli evlilik kutlaması, ünlü isimlerin akınına uğradı

Kral Grubu Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ve eşi Didem Akbay, eğlence dünyasını buluşturdu. Geçtiğimiz yıl evlenen fakat Reina’da yaşanan terör saldırısı sebebiyle düğünlerini iptal eden çift, Le Meridien Otel’de kutlama yaptı. Ünlülerin akınına uğrayan gecede Akbay, eşinin üç aylık hamile olduğunu açıkladı.

GÜLBEN VE SEREN İKİNCİ KEZ PİŞTİ OLDU

Gülben Ergen, kavgalı olduğu Seren Serengil’le pişti oldu. Şık kıyafetiyle dikkat çeken Ergen, Serengil’le ilgili sorulara, “Kendisini hiç görmedim” yanıtını verdi. Serengil ise, Ergen’le karşılaşmamak için adeta köşe kapmaca oynadı.

"İDDİALAR YALAN!"

Haklarında aşk iddiaları çıkan şarkıcı Buray’la Tuvana Türkay, geceye ayrı ayrı katıldı. Buray, söylentileri, “Sektörümüz küçük. O benim şarkılarımı dinler, ben de onun dizileri izlerim. Ama aramızdaki arkadaşlık” sözleriyle yalanladı. Şarkıcıyı doğrulayan Türkay ise Kerem Tunçeri’yle geçtiğimiz hafta yedikleri yemek sonrası bir daha görüşmediğini açıkladı.

1783695_ec4bb605ac6579702deef9a707ae1d4c_640x640

KÖY DÜĞÜNÜ YAPACAKLAR

Önümüzdeki yaz dünyaevine girmeye hazırlanan Kutsi ve Feyza Çıpa geceye ele ele geldi. Mehmet-Didem Akbay’a mutluluklar dileyen çift, köy düğünüyle evleneceklerini söyledi. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamada, ünlü isimler bir bir sahneye çıkıp şarkılar söylerken, gecenin en önemli anlarından birine Orhan Gencebay imza attı. Akbay için bağlamasını eline alan sanatçı, yıllar sonra ilk kez canlı performans sergiledi.

1783695_c116ff64d757b9ff0609457483e0a2d3_640x640

Gecikmeli kutlamanın altından 3 aylık bebek çıktı! ile ilgili etiketler Düğün Bebek Buray Tuvana Türkay Gülben Ergen Seren Serengil gezegen mehmet kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.