Geçici olarak hapse girmek için suç işleyen adama müebbet!

Almanya'da bakım hizmetlerinden yararlanmak için hapse girmek için bir bisiklet sürücüsüne çarpan, arabasında yaşayan, evsiz adama ömür boyu hapis cezası verildi.

Saldırganın önceden tanımadığı belirtilen bisikletli kişi, ülkenin kuzeyindeki Aşağı Saksonya eyaletindeki bir bisiklet yolunda gerçekleşen saldırıda ağır yaralandı.

MOTİVASYONU AÇGÖZLÜLÜK

Oldenburg'da bir mahkemede görülen davada, yargıçlar 62 yaşındaki evsiz adamın 'bir ceza kurumundaki sürekli bakımı' istediğini söyledi ve zanlının motivasyonunun açgözlülük olduğuna hükmedildi.

Saldırı sırasında, zanlının evi yoktu ve araç plakasının süresi de uzun süre önce dolmuştu.

Zanlı, bisiklet şeridinden gelen bisikletlerin üzerine sürüp, 48 yaşındaki kurbana çarpmıştı.

Yargıçlar, zanlının açgözlülük motivasyonun ve planlayarak saldırmasının, cinayet girişimiyle yargılanmasını gerektirdiğini söyledi.

Geçici olarak hapse girmek için suç işleyen adama müebbet!

PİŞMAN OLDU EMEKLİ MAAŞINI VERME KARARI ALDI

Kurbanın hala saldırının psikolojik ve fiziksel etkilerini yaşadığı vurgulandı.

Mahkemede, zanlının pişmanlık duyduğu ve emekli maaşını kurbana verme kararı aldığı belirtildi.

Geçici olarak hapse girmek için suç işleyen adama müebbet! ile ilgili etiketler Almanya hapis cezaevi Hapishane Oldenburg
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.