Gecenin Ucunda 10. bölüm full izle! 6 Aralık Gecenin Ucunda tek parça seyret

Gecenin Ucunda 10. bölüm ile Star TV de. Salı akşamlarında yayınlanan Gecenin Ucunda 10. bölüm full HD olarak 6 Aralık tarihinde dizi bitiminde Youtube platformunda.

Gecenin Ucunda 10. bölüm ile Star TV ekranlarında yayında. Salı akşamları izleyicileriyle buluşan Gecenin Ucunda 10. bölüm full HD bağlantısı ile Youtube platformunda üzerinden yayında olacak.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; Kazım’ın boşanma kararı Macide’nin aklını ve kalbini karıştırır.

Gecenin Ucunda 10. bölüm full izle! 6 Aralık Gecenin Ucunda tek parça seyret

Kazım Macide’ye kendini anlatmaya çalışsa da, Macide sorumluluk almak istemez. Ama Macide kalbindeki sorumluluktan kaçamaz ve Kazım’a olan aşkını hem kendine hem de Kazım’a itiraf eder. Fakat Nini’nin planı Macide’yi rezil etmekle kalmayacak, sokağa bile çıkamaz hale getirecektir.

Macide’nin geceyi Ahmet’le birlikte geçirdiği şüphesi Kazım’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Macide bu yanlış anlaşılmayı düzeltmeye uğraşsa da Kazım hemen ikna olmaz. İkili arasında buzları eriten, Kazım’ın sokaklardan kurtardığı Miraç olur. Kendi yolunu çizme zamanı geldiğini anlayan Kazım, Nini’ye boşanmak istediğini söyler.

Gecenin Ucunda 10. bölüm full izle! 6 Aralık Gecenin Ucunda tek parça seyret ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.